Individuele coaching

Individuele coaching

Als kind wordt er nu veel van je gevraagd en ben je constant aan het leren. Leren wat wenselijk en wat niet wenselijk gedrag is, leren wat goed en fout is, leren wie hij/zij zelf is, enzovoorts.
Het ene kind kan zichzelf goed manifesteren en heeft geen moeite met “groter worden” op welke manier dan ook. En het andere kind heeft er wel moeite mee en ervaart er zelfs emotionele en psychisch last van. Onzekerheid, laag zelfbeeld, prestatiedrang, faalangst, prikkelgevoeligheid kan een oorzaak hiervan zijn.

Daarnaast kunnen kenmerken van ontwikkeling en gedragsproblemen een rol spelen in het niet aansluiten bij het begrijpen van zichzelf of in omgang met anderen.

Wij helpen om kinderen en jongeren te leren vertrouwen op en durven zien van de krachten welke hij of zij al hebben. En ook wat er voor nodig is om leren omgaan of ombuigen van gedrag wat niet wenselijk is zodat ze beter kunnen dealen met obstakels en uitdagingen in de hun omgeving. Sterker maken en in eigen kracht zetten zodat ze lekker in hun vel zitten is waar we samen aan werken.
Boost © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.